Gå til indhold

Vi er ikke et projekt – men et koncept, – et insisterende et af slagsen, – vi går ikke “over”

Kendetegnet for en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed er,

  • at den er uafhængig af det offentlige,
  • har fokus på vækst,
  • har fokus på, og er involverende i forhold til det rummelige arbejdsmarked,
  • er ordentlig i forhold til SKAT,
  • overskudsdeling går til involvering og videndeling, til andre virksomheder, der også ønsker at få viden og støtte, til at gøre som i WØ, og som andre socialt ansvarlige virksomheder.

I WØ er der et stærkt fokus på, hvordan vi går fra ” det, der er vigtigst for mig”, til ” hvordan styrker jeg mig selv som menneske, via fællesskabet og spejler mig der, for at opdage mig selv, og dermed får lyst til at bidrage til samfundet”?

WE -dentity

Jeg har i dette år arrangeret flere foredrag med nogle af mine store forbilleder, Morten Albæk og Ann. E Knudsen, både via Resurseportalen.dk, og også via min bestyrelsespost i Østfyns Erhvervsråd.

Mit insisterende fokus er på udvikling af social kapital, og hvordan professionelles håndtering af deres profession, også er afgørende for, hvordan den enkelte kan byde sig til, kvalificeret i dette samfund.

I WØ har vi haft samarbejde med fx Svendborg Bibliotek og Svendborg Museum, nogle fantastisk inspirerende dage, lyder tilbagemeldingerne på.

For WØ betyder det, at personalet også bliver en del af et fagligt inspirerende fællesskab.

 

ResurseportalenResurseportalen.dk fortsætter med Neuro-ASK – uddannelsen, fik du for øvrigt tilmeldt dig?

Neuro-ASK.dk

Optimized-logo CELU-ne 1Der ud over har jeg flere og flere ledere, der søger supervision, og viden på reel praksis, og de af jer, der kender mig godt, ved at det er pragtfulde og givende forløb. Vidunderligt at følge ledere, der bliver mere og mere skarpe på deres ledelsesstil, og dermed langt skarpere i at fremhæve organisationens potentialer både på det menneskelige plan, og ud fra et produktionsøjemed.

Ledere, der oplever de har travlt, men formår at disponere deres tid, så de ikke oplever stress.

CELU-NE.dk