Kunderne siger om fx sygemeldinger

“Min medarbejders sygemelding blev kort, men vi ved her på arbejdspladsen, den er langvarig. Heldigvis fik du skabt det rum, der gør, at vi nu kan arbejde sammen med den(sygdommen), og få vores medarbejders faglighed i fokus, på en anden måde”  ” virksomhedsleder i Jylland 2016″

“Du er en fantastisk underviser, og har så god kontakt til dem, du underviser, vi vender helt sikkert tilbage” leder i kommune 2016

Vores datter er så glad og lykkelig, og har fundet sine egne ben, Tak for det Kis, og ikke mindst for at have været der også på sidelinien” familie 2015

2016 – “vi lægger penge til side til det her, mærkelig at sige, . Det er så godt lige at få styr på mine tanker. Det er så fedt, at du lader mig styre, og alligevel ved jeg, at du har hånd i hanke med, om jeg har noget at arbejde med. jeg kan jo ikke altid selv mærke efter, jeg arbejder bare mere og mere”
Erhvervsleder, Fyn

2015 – “jeg er vild med din fagfaglighed, og den måde du knytter an til praksis hele tiden. Man er som kursist ikke i tvivl om at du har været der selv.
Du har virklig noget at have din viden i. Det er fedt du afveksler så meget i undervisningen mellem teori og praksis. Og fedt med gode grin, altid en fornøjelse, du er er fuld af liv”
Lærer i FMK

“Andres teenagere og vores egne, vi er som  plejefamilier tit udfordret, det er vist første gang, vi er ppå kursus og synes det er så relevant og praktisk . Meget inspirerende og energifyldt.”
plejefamilie 2015

Pensionist 2014 ” hvor er der ærgerligt at jeg ikke har taget mig noget sammen til det her før! jeg er en kone på 73 år og havde jeg haft den selvindsigt, jeg har nu, havde mine børn aldrig fået lov til at styre mit liv sådan”
AN, Kerteminde

2016 ” Det skete igen. Tænk vores hjerner stadig kan tales til fornuft :-) ” Tusind tak Kis, for nogle gode timer hos dig, igen”
L+ K, Fyn

“…….. tak for din energi og faglighed, som altid en fornøjelse at være i læringsrum med dig. Det er mange spørgsmål til dig, og du overvejer med en faglighed og dybde, der gør at man altid går hjem med ny , og det vigtigste brugbar viden.”
P. Smidt Troldkærskolen.