Tak for at du løb eller luntede med i 2015, og vil du med på en ny tur, har du tid?

Jeg vil ønske alle jer, der skal holde jul, en glædelig jul og til dejlige dage, til alle jer, der skal nyde også at være sammen i de kommende uger.

Resurseportalen har været rundt i landet igen i år, og folk er kommet fra hele landet, og fra Luxemburg har jeg også haft besøg.Enten for at få supervision, undervisning, uddannelse, forældresparring, terapi, eller som altid, ” bare en sludder” – en af de gratis.

Jeg har været på Feuerstein Instituttet og også besøgt Dr. Judy Silver i Israel. Judy kommer til Danmark sidst på sommeren.

Jeg har haft besøg af Personlig Ro, Tinna og Claus Brinch Sørensen til en pragtfuld workshop formiddag, og har fået respons på, at det må jeg gerne gentage.Det gør jeg helt bestemt.

 Workshoppen med Teenage Nus- Caoching- tilknytning, og cremer -zoneterapi og mindfulness”, hvor Gisela Nielsen lagde skønne dufte og creme til, medens jeg underviste. Duftende og beroligende formiddag,som  jeg også er blevet opfordret til at gentage, især med forældre med deres teenagere og for  elskende, der skal huske at fortsætte med at være det.

Ann- Elisabeth Knudsens workshop er udsat til tirsdag d. 26 april kl 17.00 – 1830, og til dig, der har betalt, du er på listen. Til jer andre skynd jer, det bliver så indholdsrigt, og så i nye omgivelser.

Jeg har udviklet kurser i Vejle, som der ikke er set før i DK, og det har været helt fantastisk at få tilbagemeldinger fra dem, der skal stå derude i DK og praktisere; ” dine kurser Kis er så praksisrelevante og du tygger teorien så godt for os, så vi også bliver dygtige til den og ønsker at vide mere.” 

Disse kurser bliver nu også til i et samspil med RefleksionsTavlen, der er blevet patenteret, og nu til  et samarbejde med COK. Den samarbejdsplatform, er jeg også meget spændt på.

Jeg har undervist i PD; inklusion og socialeprocesser og nu ny virksomhed, det er virkelig fantastisk , og sikke mange timer

For pokker, hold nu op , hvor har jeg mødt mange mange dejlige kloge, kritiske og nysgerrige mennesker

Begræns dig Kis!!!!

Alle de gode råd folk derude elsker at give.

Kender du forskellen på sparring og gode råd?

Det kan være meget udfordrende, når jeg har en god idé, så bliver jeg mødt af gode råd, og ikke mindst alle de mennesker, der har dårlige erfaringer, pyhaa, da, da.

Og samtidig er der jo så meget kærlighed, fra nogle af, i disse processer, og det er jeg dybt taknemmelig for,når kærligheden og omsorgen kommer før, at folk vil høre sig selv tale, og  spidser deres ører for at høre, hvad jeg beder om..

Tænker du over om den, der spørger har brug for din sparring, og ikke så meget dine råd?

Tilbage til begrænsning. Nogle siger,  at jeg skal begrænse mig, men for pokker hvor er det svært, når folk ringer.

Min forundring går på, hvordan “en begrænsning ser ud”?

Hvad nu hvis det viser sig, at vi i fællesskab kan skabe en platform, der giver mening for den enkelte, altså at de også får sig selv i spil med deres kompetencer?

Vi får så sammen øje på, at vi kan skabe muligher og ikke begrænsninger i vores samskabelse af nye horisonter.

Mit nye år skal gå med at vedligeholde og udvikle i Resurseportalen samtidig med, at jeg skal skabe en ny virksomhed.

Vi indtager i Svendborg d. 1 februar 2016, og åbner i løbet af foråret.

Resurseportalen lejer i den forbindelse nogle dage ud i lokalet her i Nyborg. Sig til.

Svendborg; Her bringer jeg nogle dygtige folk i spil, der er kreative, skarpe,  og idérige, og kan det dér med mennesker.

Her har jeg brug for din hjælp;

Jeg brug for, en person, som jeg ikke  fundet endnu;  én, der kan noget med tal, beregninger og kalkuler, gennemskue komplicerede tekster, og er en knivskarp formidler. Kan svinge en boremaskine, og ikke er for fin til at give en hånd med i forretningen. Vedkommende skal forøvrigt også kunne lide at tale med mennesker. Du må meget gerne have en lang erhvervserfaring bag dig, det er absolut ikke nogen hindring.

Du skal søge (eller anbefale én at søge), undersøge jobbet, hvis du er én, der brænder for udvikling og også har en lille idealist i maven.

Der skal virkelig være “skub i og tillid fra”  dig, der søger jobbet, til gengæld bliver det også sjovt, når det hele ruller, og der vil være rigtig god præstige i jobbet, og lønudvikling fordi du får lov at være med fra start.

Kender du sådan et menneske eller måske det er dig? ring 60618678 eller skriv på resurseportalen@gmail.com for en diskret og uformel kontakt