Gå til indhold

Terapi – Coaching – Supervision

Ønsker du at finde frem til dine styrkesider, både i dit private liv, og i dit arbejdsliv?
Vil du opdage den bedste udgave af dig selv?

Professionel Supervision; få øje på dit faglige overskud, og professionelle overblik. Styrk dit lederskab og vær på forkant med trivsel og udvikling på arbejdspladsen.

Familie og Parterapi ; skal I have hjælp til at finde den gode og respektfulde tone frem, også i skilsmissetider?

“vi kommer hos Kis en gang imellem for lige at huske os selv på , hvorfor vi bor sammen, og har valgt at få alle vores unger :-)”

Angst og stress: er tilstande jeg ofte møder som de helt store barriere for om mennesker kan fungere i privat og arbejdslivet. Min tilgang til dette arbejde, gør ofte at mennesker hurtigt vender tilbage til livet og finder deres vej til glæde.

Terapi; Måske du græder, hidser dig op, ved den mindste ting også i dit eget hjem? Vil du have mere trivsel og blive glad for den du er? Resurseportalen forebygger og arbejder med stressrelaterede udfordringer.

Faglige og sociale udfordringer; Er du bekymret for dit barns trivsel? Får du henvendelser fra institution eller skole om dit barn, der bekymrer dig?

Jeg udarbejder neuropædagogiske udredninger, sammen med dit barn/dit unge menneske, der har fokus på dit barns styrkesider.

Her har vi fokus på mange intelligenser, og ikke på IQ

Dit barn får ejerskab til egne potentialer og kompetencer undervejs, og jeg arbejder gerne sammen med institutioner og uddannelsessteder.

Arbejdsmarkedsparathed; hvordan bliver du bedst integreret på arbejdsmarkedet, og ved du selv, hvordan?

  • Jeg tilbyder arbejdsmarkedsevne udredninger og arbejder også som ekstern VISO leverandør.